Nedjelja, 01.07. 2018. / 13. nedjelja kroz godinu

Utorak, 03. srpnja
SV. TOMA APOSTOL
Blagdan. Svete mise u 7 i 19 sati.

Srijeda, 04. srpnja
Euharistijsko klanjanje pred Presvetim
Od 18 do 19 sati u crkvi.

Četvrtak, 05. srpnja
SV. ĆIRIL I METOD, zaštitnici Europe
Blagdan. Svete mise u 7 i 19 sati.

LJETNJI RASPORED SVETIH NEDJELJOM
Kroz srpanj i kolovoz nedjeljom neće biti svete mise (dječje) u 10 sati. Kroz srpanj i kolovoz svete mise nedjeljom su: 7.30, 9, 11 i 19 sati.

Humanitarni pothvat
"Osvježite se, uzmite duhovno štivo i učinite dobro djelo."
Dominikansko laičko bratstvo blaženog Augustina Kažotića, u zajedništvu sa našim Župnim caritasom, naredne 3 nedjelje ( 01. 08., i 15. srpnja) priprema svježu limunadu za osvježenje nakon svih svetih misa. Uz to možete slobodno uzeti knjigu duhovnog sadržaja, a svi dobrovoljni prilozi idu za izradu novih klupa za crkvu svetog Dominika u Konjšćini.
Pozivamo sve koji mogu da 22. srpnja dođu u Konjšćinu na svetu Misu u 9 sati gdje će sav prihupljeni iznos u ovom humanitarnom pothvatu biti predan tamošnjem župniku.

NAJAVA!

PRIJAVA ZA 3. NACIONALNI SUSRET HRVATSKIH KATOLIČKIH OBITELJI; Split-Solin, 15. -16. rujna 2018.
Pod geslom "Obitelj – izvor života i radosti" 15. i 16. rujna 2018. u Splitu i Solinu održati će se Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji.
Program: Nedjelja 16. rujna 2018. Početak programa u 9 sati.
Svečana sveta misa s obiteljima u 10 sati. Koncert duhovne glazbe i druženje u 12 sati. Više informacija na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pozivam vas drage obitelji da se odvažite i pođete u Split na III. Nacionalni susret Hrvatskih katoličkih obitelji. Ako idete (vlastitim automobilom ili autobusom) na ovaj susret trebate se prijaviti u župnom uredu. Cijena karte za bus je 200 kn. Prijave su do 15. srpnja.

Hodočašće bl. Augustinu Kažotiću 06.10.-12.10.2018.
06.10. ZAGREB – BOLOGNA – RIM
Polazak iz Zagreba ispred crkve Blaženog Augustina Kažotića oko 2h. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju s povremenim zaustavljanjima radi pauza. Dolazak u podnevnim satima u Bolognu. Po dolasku sv. misa na grobu sv. Dominika, razgledavanje samostana. Nastavak puta za Rim. Po dolasku u Rim, smještaj u hotelu. Večera. Noćenje.
07.10. RIM
Doručak. Nakon doručka odlazak u razgledavanje grada. Bazilika svetog Pavla izvan zidina (sveta misa), Bazilika svetog Petra. Slobodno vrijeme. Bazilika Santa Maria Maggiore (Sveta Marija Velika). Nakon toga Bazilika svetog Ivana Lateranskog. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
08.10. RIM– MONTE CASSINO – POMPEI – SAN GIOVANI ROTONDO
Doručak. Odlazak do benediktinske opatije Monte Cassino. Nastavak puta prema Pompeima te po dolasku Sv.Misa u svetištu Kraljice Krunice. Razgled lokaliteta Pompei (po osobnom odabiru). Odlazak u San Giovanni Rotondo. Po dolasku smještaj u hotelu. Večera. Noćenje.
09.10. SAN GIOVANNI ROTONDO – LUCERA
Doručak. Odlazak u Luceru, pohod bl. Augustinu Kažotiću i sv. misa u katedrali. Posjet biskupu. Povratak u hotel u večernjim satima. Večera. Noćenje
10.10 SAN GIOVANNI ROTONDO (PADRE PIO) – MONTE SAN ANGELO
Doručak. Odlazak u Monte San Angelo, sv. misa u svetištu Sv.Mihaela, te razgled svetišta. Povratak u San giovani Rotondo. Večera. Noćenje.
11.10. SAN GIOVANNI ROTONDO – LORETO
Doručak. Sv.Misa u svetištu Padre Pia. Odlazak u Loreto. Po dolasku smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za obilazak svetišta, mjesta, molitvu. Večera. Noćenje.
12.10. LORETO – PADOVA – ZAGREB
Doručak. Razgledavanje svetišta i Sv.misa u Loretu. Slobodno vrijeme. Odlazak prema Padovi. Posjet crkvi Sv.Leopolda. Odlazak u baziliku Sv.Antuna Padovanskog. Razgled. Slobodno vrijeme. Polazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb oko ponoći.

CIJENA ARANŽMANA: 2730,00 Kn / po osobi