XX. tjedan kroz godinu / Nedjelja, 20. kolovoz 2017.

DVADESETA NEDJELJA KROZ GODINU
______________________________________________________

 Početak preuređenja stubišta

 Početkom tjedna započinje preuređenje glavnog stubišta ispred crkve. Radovi će trajati oko tri tjedna. Kako bismo radnicima omogućili nesmetano izvođenje planiranih aktivnosti, molimo vas – dragi vjernici da za ulaz u Crkvu koristite stubište od Vukovarske ulice i da zbog potreba odlaganja građevinskog materijala i vozila izvođača radova ne parkirate automobile na parkiralište ispred Crkve.

286. ZAVJETNO HODOČAŠĆE VJERNIKA GRADA ZAGREBA MAJCI BOŽJOJ BISTRIČKOJ

»PEHAKA« - Stepinčevom stazom preko Sljemena, subota, 9. rujna

Zainteresirani hodočasnici (mlađi i stariji) koji mogu izdržati planinarsku rutu preko Sljemena do Marije Bistrice neka dođu u subotu, 9. rujna ispred crkve u 20 sati. Kako se radi o cijelonoćnom hodanju, potrebno je sa sobom ponijeti ručnu ili naglavnu svjetiljku, obući adekvatnu odjeću i obuću. Uz to, potrebno je ponijeti hranu, piće, kišnu kabanicu i dodatnu odjeću. Nakon kratke molitve u crkvi, gradskim prometom putujemo do sljemenskoga tunela, i nastavljamo s pješačenjem u daljine…

»BUSOM« nedjelja, 10. rujna

Polazak autobusa ispred naše crkve je u 7, a povratak iz Marije Bistrice u 16 sati. Karte za autobus, možete nabaviti u župnom uredu tijekom uredovnog vremena. Cijena karte iznosi 50. kn.

* PODSJETNIK
U srpnju i kolovozu nedjeljne svete mise su u: 7.30, 9, 11 i 19 sati.
* LJETNO RADNO VRIJEME ŽUPNOG UREDA
Kroz mjesec srpanj i kolovoz uredovno vrijeme župnog ureda je ponedjeljak – petak od 17 do 18.30 sati.