Dokumentarni film "40 dana..."

40dananv

U srijedu 6. veljače, nakon večernje svete mise, u 19:45 sati održat će se prikazivanje dokumentarnog filma "40 dana...". Film mogu gledati sve generacije pa potičemo da se odazovete s obitelji i prijateljima.
Dokumentarni film „40 dana..." govori o rješenju problema pobačaja, o plodovima i rezultatima najveće svjetske molitvene pro-life inicijative „40 dana za život". Radnja filma bogata je brojnim svjedočanstvima molitelja i sudionika inicijative, žena i muškaraca koji su odabrali život. Kadrovi s njihovom djecom uljepšavaju cijelu filmsku priču. Dio ove velike filmske priče također čine i svjedočanstva onih kojima je prijetio pobačaj, ali i onih koji pate od rana pobačaja.
Filmska priča uvodi čovjeka u istinitu stvarnost borbe između života i smrti te odgovara na pitanje o temelju borbe za život i što je izvorište kulture života. Film je nastao sa željom da svijetu posvjedoči proživljeno iskustvo borbe za život u Hrvatskoj i posvjedoči divna Božja djela kroz inicijativu u Hrvatskoj i svijetu. Film je sniman na prostorima cijele Hrvatske, a obogaćen je i kadrovima iz Budimpešte, Londona, Rima i Houstona.